Regeneráló arckezelés őssejttel

Regeneráló arckezelés őssejttel

60’perc=15.900 Ft

Fiatalítsa meg bőrét! Az érett bőrt csúcsminőségű regeneráló, és ránctalanító hatóanyagokkal kezeljük. A Kerti zsázsa növényi szérum azonnal serkenti és feszesíti a bőrt, a narancs esszencia serkenti a vérkeringést, így a bőr üde, és rózsás lesz. A kezelés befejezéseként bőrtípusának megfelelő tojás vagy vörös kaviár őssejt kozmetikumok közül választhat, melyek speciális összetevőiknek köszönhetően nem csak nyugtatnak, de hatékonyan szembeszállnak a bőr öregedésével szemben. Az aktív hatóanyagok pozitívan befolyásolják a sejtek megújítását, és serkentik a bőr vitalitását. Bőre láthatóan kisimul és fiatalosan ragyogó lesz!

 

Expressz arckezelés

40’perc=9500 Ft

Ez a gyors és látványos arckezelés azonnal friss, briliáns, és fiatalos megjelenést kölcsönöz bőrének! A krém peeling méregteleníti, és táplálja bőrét, a feszesítő szérum azonnal kifinomítja a finomabb ráncokat, az algapakolás vitalizálja, és ragyogóvá varázsolja bőrét. Smink előtt is kiváló kezelés.

 

Expressz arckezelés férfiaknak

40’perc=9500 Ft

Ez a gyors és látványos arckezelés azonnal friss, briliáns, és fiatalos megjelenést kölcsönöz bőrének! A krémpeeling méregteleníti, és táplálja bőrét, a vadgesztenye serkenti a vérkeringést, bőre ragyogóan sima, bársonyos és üde lesz. A gyengéd szemkörnyék ápolással csökkennek a ráncok és a duzzanatok, a fáradt szemek azonnal felfrissülnek.

 

 

Regeneráló arckezelés férfiaknak

60’perc=12.900 Ft

Tisztítással 120’ perc=16.900 Ft

Ajánljuk azon, bármely korosztályba tartozó férfiaknak, akiknek fontos a jó megjelenés és kiváló formában szeretnék tartani magukat! A kezelés során olyan anyagokat használunk fel, amely a férfiak bőrére élénkítő, frissítő és regeneráló hatással van.

 

Regeneráló arckezelés nőknek

60’ perc=13.500 Ft

Tisztítással 120’perc=17.500 Ft

 

Háttisztítás

60’ perc=9.900 Ft

 

Tini arckezelés

60’perc=9.900 Ft