Liftosome

Liftosome

50’perces=14.900 Ft

Ráncfeltöltés és feszesítés

Az új LIFTOSOME kezelés minden eddigieknél jobban kisimítja a felhámot és újratömöríti a bőrt három lépésben. A sejtfunkciók fokozására és a rugalmasság helyreállítására a bőr letisztítása vagy egy nagyon enyhe hámlasztás után a kozmetikus gyengéden a bőrbe masszírozza a Pro-Collagen-t, az Alaria esculenta ehető tengeri alga ásványi anyagokban gazdag kivonatát és C-vitamint tartalmazó Koncentrátumot.

Ezután a kozmetikus egy olyan hőhatású “modelling- lifting” gipszmaszkot tesz fel, amely melegítő hatásával a bőr mélyebb rétegeibe juttatja és szétterjeszti a Koncentrátum hatóanyagait.

Ezt a lépést az arc- és nyaktájéki relaxáló masszázs követi, amelyhez speciális, botox hatású biopeptidekben, és A-vitaminban gazdag feszesítő Szérumot használunk.

A már jól ismert “előtte/ utána” hatás most sem marad el: a 45 perces kezelés után az apróbb ráncok kisimulnak, az arckontúr határozottabb, az arcbőr fiatalabb lesz.

FESZESÍTÕ, RAGYOGÁST FOKOZÓ KEZELÉS

Azonnali lifting és feszesítő maszk C-vitamin koncentrátummal

A LIFTOSOME-ot specifikusan az érett bőr problémáinak kezelésére fejlesztették ki. A termál maszk alatt az arc vonalai kisimulnak, és a maszkot tartalmazó narancs (C-vitamin) és ginzeng koncentrátumok energiái “szétáradnak”. Ezek az aktív hatóanyagok a melegítő hatással kombinálva új energiával töltik fel a bőrt, helyreállítják rugalmasságát és regenerálják az új sejteket.

A kezelés végén a tükörbe pillantva azonnal láthatja, hogy bőre csodálatosan kisimult és a fáradtság jelei eltűntek – bőre visszanyerte fiatalos megjelenését. A LIFTOSOME kezelés két alkalmas kúraként, vagy a HYDRADERMIE és BEAUTÉ NEUVE kezelésekkel kombinálva javasolt.

Egy fiatalosabb arcbőr

A bőrön megmutatkozik a fáradtság. Kevesebb, mint egy órán belül a LIFTOSOME kezelés visszaadja bőre frissességét és fiatalosabbá varázsolja azt. Kozmetikusa elkészíti a narancs kivonatot és C-vitamint tartalmazó termál maszkot, amely bőrét új energiával tölti fel. A kezelés alatt a maszk helyreállítja arcvonásait, és a tükörbe nézve elégedettséggel tölti majd el, hogy arca új ragyogásban tündököl, nyugodtnak és fiatalosabbnak látszik.

C-VITAMINBAN GAZDAG SZÉRUM

A kozmetikus finom ütögető mozdulatokkal segíti a narancs és ginzeng kivonatot tartalmazó, vitaminban gazdag szérumot behatolni a bőr mély rétegeibe. Ezek az aktív hatóanyagok élettel telivé varázsolják a fáradt bőrt.

A HÕHATÁSÚ ARCMASZK

A melegítő maszk hatására az aktív hatóanyagok szétszóródnak és behatolnak a bőrbe. Pár perc után a maszk megszilárdul, amelynek hatására az arc vonalai kisimulnak és izmai megnyugszanak.

MASSZÁZS KITINNEL

A kezelés egy kitin géllel végzett masszázzsal fejeződik be, amely életre kelti a bőr elasztikus rostjait.