Hydradermie

Hydradermie

60’perces=15.900 Ft

Élvezet és hatékonyság a szépségápolásban. Az új Hydradermie kettős ionizációs arckezelés közel egy órán át tart, és után a bőr ismét hidratált, friss és ragyogó lesz. A kezelés sajátossága, hogy optimálissá teszi a bőr befogadóképességét a maximális hatékonyság érdekében. A Hydradermie gép, görgős és gömbelektródái, valamint a gyenge mikro áram elősegíti a Hydradermie kezelés során használt anyagok mélyebbre jutását és fokozzák azok hatását, míg az ózon megtisztítja a pórusokat, a hosszantartó manuális masszázs pedig pihenteti az arcot. A klasszikus bőrtisztítást maga mögött hagyva, a Hydradermie mélytisztító, revitalizáló, hidratáló és nyugtató hatást fejt ki. Az ionizáció a kezelést még aktívabbá teszi. A HYDRADERMIE egy különleges GUINOT kezelés. Kevesebb, mint egy órán belül bőre tökéletesen újnak látszik. A havi fenntartó kezelésekkel bőre tisztább, egészségesebb és ragyogóan gyönyörűbb lesz egész éven át. Bőrtípusának és szépségápolási szükségleteknek megfelelően öt különböző kezelés közül választhat. A bőre már a kezelés végeztével gyönyörűbb lesz. Az arca láthatóan kipihentté, nyugodttá válik és “jól fogja érezni magát a bőrében”. A kozmetikusa által ajánlott HYDRADERMIE programot követően észre fogja venni a bőrén a kezelés előnyös hatásait. A javasolt három alkalmas kúrával, vagy a havi fenntartó kezelésekkel a HYDRADERMIE a leghatásosabb mélytisztító kezelés bőre számára. Havi kezelésekkel bőre tisztábbá, simábbá és fiatalosabbá válik – ami egy olyan titok, amelyet a világon számos, magas elvárású nő és kozmetikus fedezett fel közösen a GUINOT-val.

 

Hydradermie tisztítással

120’perces=19.900 Ft

 

Hydradermie Age Logic

60’perces=17.900 Ft

Új Hydradermie AGE LOGIC bőrfiatalító kezelés, amely különleges ránctalanító hatóanyagaival adja vissza a bőr elvesztett üdeségét, fiatalságát.

 

Hydradermie Longue Vie Soleil

60’perces=14.900 Ft

A különleges összetételű Longue Vie Soleil szérum zselét tartalmazó új Hydradermie arckezelés előkészíti és regenerálja is a napozás által megviselt bőrt. Ideális nyári kezelés azoknak, akik szeretnék bőrüket megóvni az UV fény bőrkárosító hatásaitól. Az új egy órás kezelés mostantól elérhető a kettős ionizációs elektródával.

 

Hydradermie Yeux

35’perces=10.800 Ft

Szemkörnyék ápolása, hidratálása, szemkörnyéki ráncokra speciális hatóanyagok bőrbe juttatása.