Hydradermie Lift

Hydradermie Lift

60’perces=20.900 Ft

Korszerű feszesítés már az első alkalommal látható eredménnyel. A kezelés felfrissíti a bőrt es mélyen megdolgoztatja az arc izmait, amelyek így visszanyerik tónusukat, feszességüket, a sejtaktivitás felerősödik és ezek hatására az arc vonalai megemelkednek. A Hydradermie Lift speciális izomstimuláló funkcióval is el van látva, így fokozni lehet az arcizmok tónusát is! A kezelés végeztével az arca simábbnak és feszesebbnek fog látszani. Három alkalommal megismételt HYDRADERMIE LIFT kezelési kúrát követően, az arc láthatóan fiatalabbá válik injekciók nélkül!

MÉREGTELENÍTÉS: A kozmetikus gömb elektródákkal végzett simító mozdulatai által az arcon a bőr feszültsége láthatóan enyhülni kezd, a vérkeringés megélénkül, és a méreganyagok eltávoznak.

IZOMSTIMULÁLÁS: E folyamat során az izmok gyengéd tornáztatásával azok visszanyerik tónusukat és az arc vonalai kisimulnak.

MODELLING MASSZÁZS: A kozmetikus modelling masszázzsal egészíti ki a kezelést, amely táplálja, revitalizálja, erősíti és feszessé teszi a bőrt.

 

Hydradermie Lift Yeux

45’perces=11.500 Ft

A fiatalos szemkörnyékért kozmetikusa hatásos, de gyengéd megoldást ajánl. A HYDRADERMIE LIFT YEUX kezeléssel specifikusan a szemkörnyéki izmokat dolgoztathatjuk meg új tónust és feszességet adva nekik. Már az első alkalom után az apróbb ráncok eltűnnek, a szarkalábak kisimulnak és a szem fiatalosan ragyogóvá válik.