Hyamatrix hyaluronplasztika

Hyamatrix

Hyamatrix Hyaluronplasztika anti age arckezelés

1 alkalom, 60’perc: 30.000 Ft

3 alkalom 79.900 Ft

6 alkalom (5+1 alkalom ingyen): 150.000 Ft

Injekciómentes hyaluronplasztika, innovatív bőrfiatalítás

Ahogy telnek az évek, bőrünk egyre inkább veszít feszességéből, és megjelennek a ráncok. Mit tehetünk ez ellen? Megállíthatjuk-e a bőr öregedési folyamatait? Orosz kutatóorvosok nagy lépést tettek a megoldás felé, ezzel forradalmasítva a bőrfiatalítást.

A HYAMATRIX® innovációjának titka a hatóanyagok egyedi kombinációjában rejlik. A bőrfiatalító krémek többségében a hyaluronsav olyan molekulaméretben van jelen, mely nem képes eljutni a bőr mélyebb, epidermális rétegeibe vagy pár nap alatt lebontódik. A HYAMATRIX® ezzel szemben nanotechnológiával destrukturált hyaluronsavat tartalmaz, mely könnyen bejut a bőr mélyebb rétegeibe és pótolja a sejtközi állományban fellépő hialuronsav-hiányt. A mátrix peptidek felelnek a hyaluronsav bőrben tartásáért, a hyaluronidáz blokkolásáért, a bőr intenzív regenerációjáért, valamint a kollagén és elasztin újratermelődésért.

A HYAMATRIX®  otthoni bőrápoló készítményeit úgy alkották meg, hogy tökéletesen kiegészítsék a HYAMATRIX® anti age injekciómentes kozmetikai kezeléseit és hosszú ideig fenntartsák azok pozitív hatását.

HYAMATRIX® anti age kezelés gépi iontoforézissel kiegészítve ténylegesen leállítja a bőr belső öregedési folyamatait, ezáltal képes  évekkel csökkenteni a bőr biológiai korát. A szövetek újjáépülnek és hidratálódnak,  megnő a hyaluronsav szint. A már kialakult ráncok feltöltődnek, azonnali lifting hatás érezhető. 
Az eredmény már az első kezelés után is jól látható, és akár fél éven keresztül is fennáll.

Az injekciómentes kezeléseket kúraszerűen ajánljuk!

Kezelt terület: Arc és szemkörnyék, nyak-dekoltázs.

Hyamatrix regeneráló arcekezelés

40’perces=10.400 Ft

Hyamatrix regeneráló arckezelés tisztítással

75’perces=15.000 Ft