ISIS day spa – Budapest Wellness, Kozmetika, Masszázs
Főoldal

Üdvözöljük Önt az ISIS day spa Budapest honlapján!

Az ISIS day spa Budapest belvárosában 2007-ben újra életre kelti az ókori római és török fürdőkultúra egyes elemeit. SPA -Sanus Per Aquam- jelentése, víz által gyógyulni! Évszázados tapasztalatok támasztják alá ezt a kijelentést. A jelenkorban is ugyanolyan hódítók és harcosok vagyunk a saját életünk hadszínterén, mint a régi birodalmak lakói. Nyertes vagy vesztes csatáink után szükségünk van az ellazulásra, pihenésre, felfrissülésre, hogy másnap újult erővel kezdjünk hozzá feladataink megoldásához! Ebben nyújtunk segítséget Önnek az ISIS day spa Budapest-ban mely névválasztásával is utal elhivatottságára. Isis, egyiptomi Istennő Ozirisz feldarabolt testének részeit megkereste, összeillesztette és újra életre keltette! Ennek a csodának az átélésében segítik Önt szalonunk miliője, gondosan összeállított kezeléseink és csapatunk elkötelezettsége!

Látogasson el hozzánk, várjuk szeretettel!

Szeretnénk felhívni figyelmét az egyéni pihenésen és relaxáción kívül szalonunkban rejlő egyéb lehetőségekre. Ha a megszokott üzleti vacsorák helyett egy különlegesebb és meghittebb hangulatú környezetbe szeretné meghívni munkatársait, üzlettársait, leendő üzlettársait, most nyugodt szívvel megteheti! Egy kellemes fürdő vagy masszázs után egy kötetlen beszélgetés teázónkban, ki tudja, talán éppen az év üzletét eredményezheti! Teljes diszkréció megőrzéséhez a megbeszélés zártkörűvé tehető.


Kapcsolat, elérhetőség

Cím: Magyarország, 1085 Budapest, Üllői út 14. - Kálvin tértől 100 m-re - Térkép

Telefon: +36-1-266-77-88
Mobil: +36-20-323-48-44

E-mail: info@isisdayspa.hu

Nyitva: Minden nap 10-22 óráig


Online időpont egyeztetés


Kedvezményes ajánlataink, akciók


Masszázsok, testkezelések


Masszázs


Nyugati típusú masszázs

Svéd-masszázs

A nyugati világban legelterjedtebb masszázstípus. Közepes erősségű és intenzitású. Izomlazító, regeneráló, stimuláló, keringésfokozó és frissítő hatású. A hosszabb idő tartamú masszázs részletesebben kidolgozott fogásokkal történik, egyenletes eloszlásban.

Mélyszöveti masszázs

Kizárólag egészséges és erős izomzatú emberek számára. Igen erős és nagyon intenzív masszázs, esetenként fájdalomérzettel párosul. Rendkívüli izomlazító és méregtelenítő, valamint keringésfokozó hatással bír. Teljesítményfokozó, növeli az izomzat terhelhetőségét, megszünteti az izomfeszülést. A hosszabb idő tartalmú masszázs részletesebben kidolgozott fogásokkal történik.

Aromaterápiás relaxáló masszázs

Nyugtató, relaxáló és az illóolajak aromaterápiás hatását felhasználó masszázs. A lágy és simító jellegű masszázs rendkívül pihentet!


Nyugati típusú masszázs – ár, árlista, árak

Svéd-masszázs ár

Mélyszöveti masszázs ár

Aromaterápiás relaxáló masszázs ár

Kismama masszázs ár


Távol-Keleti masszázs

Japán - Shiatsu masszázs

Újra felfedezett, igen különleges ujjnyomásos és nyújtó technikával végzett ősi japán gyógymód, ami az energiablokádok feloldására, áramlásuk kiegyensúlyozására szolgál. A természetes anyagból készült könnyű öltözetet az ISIS day spa Budapest biztosítja Önnek, hogy zavartalanul ellazulhasson!

Thai - tradícionális masszázs

A belső életenergia áramlását segítő, kimozgatásokkal és nyújtásokkal tarkított masszázs. A természetes anyagból készült könnyű öltözetet az ISIS day spa Budapest biztosítja Önnek, hogy zavartalanul ellazulhasson!


Távol-Keleti masszázs – ár, árlista, árak

Japán - Shiatsu masszázs ár

Thai - tradícionális masszázs ár

Thai masszázs ár


Testrészekre vonatkozó masszázs

Talp masszázs

A talp reflexpontjain keresztül stimulálja a szervek és szervrendszerek működését. Nyugtató, pihentető kezelés.

Nyak és vállmasszázs

A nyak és a váll izmainak megnyugtatására és ellazítására, a stressz hatásainak megszüntetésére. Kamilla-virág, illóolajak és forró törölközők várják! Méregtelenítő, vízhajtó, a problémás testfelület keringését visszaállító, a kívánt hatás elérése érdekében kúraszerűen javasolt masszázs típus.

Narancsbőr elleni masszázs

Mikrokeringés fokozó, méregtelenítő, vízhajtó, a problémás testfelület keringését visszaállító, a kívánt hatás elérése érdekében kúraszerűen javasolt, aromaterápiás masszázs típus.


Testrészekre vonatkozó masszáz – ár, árlista, árak

Talp masszázs ár

Nyak és vállmasszázs ár

Narancsbőr elleni masszázs ár


Egzotikus masszázs

Indiai- Ajurvéda masszázs

Ez a kezelés két ayurvédikus szertartást foglal magába, a testtípusnak megfelelő olajkeverékkel. Olajos masszázst a testen és meleg olaj csurgatását a homlokra. Nyugtató, idegi feszültség csökkentő, méregtelenítő hatású. Belső fényt adó kezelés, hogy Ön ragyogjon

Új Zélandi - MA-URI masszázs

A MA-URI masszázs fogásaiban a tenger hullámait felidéző ősi gyógyító szertartás, igazán egzotikus élmény. Táncos masszázsnak is hívják, mert a kezelő tánclépéseket használ . Az érzelmi blokkok feloldása, az izmokban elraktározódott negatív lenyomatok oldása, valamint legbelső énünk megtalálása is megtörténhet e szertartás alatt!

Észak Amerikai - Navajo lávaköves masszázs

A meleg lávakő és a hideg márvány felüdítő érzése egyszerre. Különlegesen mély, izom lazító, fájdalomcsillapító, keringésfokozó, belső békét adó tapasztalat. A testen elhelyezett meleg kövek kisimítják lelkünk ráncait, a masszázs pedig beemel a természet gyönyörébe!

Török - Szappanhabos masszázs

A török fürdőkúltúra része, a középkori török fürdők szertartása. A megtisztulás és a test felüdülése egyben.


Egzotikus masszázs – ár, árlista, árak

Indiai Ayurvéda masszázs ár

Új Zélandi - MA-URI masszázs ár

Észak Amerikai - Navajo lávaköves masszázs ár

Török - szappanhabos masszázs ár


Testkezelés


Testradírok – Energetizáló testradírozás a bársonyos bőrért

A bőr felső hámrétegének természetes megújulását elősegítő kezelések. Bőrünk négy-hat hét alatt önmagától természetes módon történő megújulását ezzel a finom, de mégis hatékony radírral mechanikai úton elősegítjük. Ennek következtében a pakolásokban, és masszázsolajokban található alkotóelemek könnyebben és nagyobb mennyiségben válnak részünkké.

Sós testradír

Só, illóolajak és olaj elegye. Uraknak: borsmenta, szegfűszeg illóolajokkal. Hölgyeknek: ylang -ylang vagy jázmin. Unisex Energia: zöld citrom és gyömbér.

Kókuszos testradír

Kókusz, kókuszolaj, és cukor.

Ayurvéda testradír

Különleges fűszerek, magvak és olaj keverékéből áll.


Testradírok – Energetizáló testradírozás a bársonyos bőrért – ár, árlista, árak

Sós testradír ár

Kókuszos testradír ár

Ayurvéda testradír ár


Pakolás – Tökéletes testpakolás relaxáló, vitalizáló, energetizáló és tápláló hatású

Megannyi károsító tényezővel találkozunk nap- mint nap, melyek szervezetünk ellenálló képességét jelentősen befolyásolják. Legnagyobb szervünk a bőrünk, amely a belsőnkben zajló változásokat elsőként képes jelezni számunkra. Emiatt különösen fontos, hogy lássuk és értsük testünk nekünk szóló jeleit. A halvány rózsaszín, hamvas és puha tapintású bőr az egészség egyik külső jele. A meleg hatására kitáguló pórusainkon keresztül a természet ajándékai, az ásványok, vitaminok, nyomelemek, az élethez szükséges összes alkotóelem hatékonyabban juthat be szervezetünkbe. Ezért kínálatunkban mindenki a saját igényei szerinti testpakolását választhatja ki

Aloe és uborka pakolás

Az emberiség számára az egyik legfontosabb és legrégebbi gyógynövény az aloe. Több mint 200 féle hatóanyagot, a teljes vitaminskálát, több mint húsz féle létfontosságú ásványi anyagot, valamint nyomelemeket tartalmaz. Az uborkát 4000 éve ismerik Indiában, ma is gyógynövényként használják, vértisztító és kiváló bőrápoló is. Feltölt és hűsít!

Iszappakolás

A Kárpát-medence és országunk egyik fantasztikus adottsága a megannyi hőforrás és gyógyvíz. Ezek közül is kiemelkedik Európa legnagyobb meleg vízű tava, a Hévizi tó. A tó vize és iszapjának hatása világhírű! A gyógyhatású iszappakolás élvezetét kínálja Önnek az ISIS day spa Budapest!

Algapakolás

Az alga kiemelkedően magas szerves jódtartalma miatt az anyagcserére gyakorolt kedvező hatása többek között az, hogy segíti a szervezetből a nehézfémek és egyéb méreganyagok kiürülését. Ezzel pedig igen gyorsan és jól érzékelhető közérzet javulást okoz, antibakteriális, javítja a bőr szerkezetét, glycerid tartalma puhító hatású !


Pakolás – Tökéletes testpakolás relaxáló, vitalizáló, energetizáló és tápláló hatású – ár, árlista, árak

Aloe és uborka pakolás ár

Iszappakolás ár

Algapakolás ár


A víz ereje – A víz frissítő ereje


Finn szauna – A megtisztulás első lépései

A szauna Finnországból származó több száz éves fürdőzési forma. Szervezetünk a forró, 70-100 Celsius fokos, és száraz levegőre intenzív verejtékezéssel reagál, melynek során salakanyagok választódnak ki, méregtelenítés történik. A forró levegő után hideg vízzel hűtjük le testünket. Ezt azután többször is ismételhetjük, amíg jól esik. A szaunázás ellazít, fokozza a szervezet ellenállását a kórokozókkal szemben, edzi az érrendszert, fokozza az anyagcserét! A bőr kitisztul és feszesebbé válik. A teljes élvezhetőséghez fontos betartani az alapszabályokat!Legyen Ön is egészségesebb szaunázás által!


Finn szauna – A megtisztulás első lépései – ár, árlista, árak

Finn szauna ár


Gőzkabin – A megtisztulás első lépései

Gőzkabinunkban csupán 30-40 fokos a hőmérséklet, viszont közel 100 százalékos páratartalom van! Akinek a száraz levegőjű finn szauna melege túl nagy kihívás, az bátran használhatja ezt az ősi tisztulási formát! Nagyszerű keringésfokozó, méregtelenítő, izomlazító, hasznos a légúti problémák esetén.A hölgyek nagy örömére kitűnő ellenszere a narancsbőr elváltozásnak is!


Gőzkabin – A megtisztulás első lépései – ár, árlista, árak

Gőzkabin ár


Esőerdő zuhanyfürdő vitalizáló, serkentő feltöltődés

Az aláhulló eső energiáját és a masszázs különleges élményét vegyíti ez az exkluzív terápia fűtött mozaik ágyon fekve. Két különböző hőfokú, meleg vízpermet hull testére több zuhanyfejből egyszerre, miközben a gyengéd masszázst élvezheti. Igazi trópusi eső érzet! Kérhető a testradírokhoz, pakolásokhoz valamint kiegészítő szolgáltatásként a Török fürdetéshez.


Esőerdő zuhanyfürdő vitalizáló, serkentő feltöltődés – ár, álista, árak

Esőerdő zuhany ár


Fürdő


Merüljön el kádfürdőink egyikébe a teljes ellazulásért


Só fürdő az egészséges bőrért, és a fáradt izmok újjászületéséért

Válasszon fürdősóink közül!

Bükfürdői Thermal Kristályfürdő:
A Pannon- őstenger ásványi anyagait és nyomelemeit juttatja szervezetébe! Fokozza a sejtek anyagcsere folyamatait, relaxál, tisztítja a bőrt, általános regeneráló és kondicionáló hatású.

Holt-tengeri :
A Holt-tengert évezredek óta különleges tisztelet övezi. Köszönhető ez a fantasztikusan gazdag ásványi anyag és nyomelem összetételének, mely a vizéből lepárlással előállított Holt-tengeri fürdősóban is jelen van. Különböző bőrproblémák, mozgásszervi panaszok kitűnő ellenszere kádfürdőben és testradírban egyaránt!


Só fürdő az egészséges bőrért, és a fáradt izmok újjászületéséért – ár, árlista, árak

Bükfürdői Thermal Kristályfürdő ár

Holt-tengeri ár


Aromaterápiás olaj alapú fürdők

Relaxáló
Olíva olajat és nyugtató hatású aromaolajakat felhasználva készülnek.

Élénkítő
Olíva olajat és élénkítő hatású aromaolajakat felhasználva készülnek.

Izomlazító
Olíva olajat és lazító hatású aromaolajakat felhasználva készülnek.


Aromaterápiás olaj alapú fürdők – ár, árlista, árak

Relaxáló ár

Élénkítő ár

Izomlazító ár


Különleges fürdők

Mézes fürdő
Méregtelenítő és tisztító hatású. Tiszta magyar mézzel.

Kókusz
Gyümölcsöt és a belőle készült olajat felhasználva készül

Zöld teás
Zöld tea zsákban.

Rizses
Jázminrizs zsákban rizstejjel.

Virágfürdő
Szirmok tengerében illóolajakkal.

Kleopátra fürdő
Az Egyiptomi szépség receptje alapján.

Borfürdő
A napfény íze, a szőlő zamata, Tokaj varázsa.

Tejes-tejszínes fürdő
Ugye ön is álmodott már róla, hogy tejben fürdik?

Esőerdő zuhanyfürdő
Az aláhulló eső energiáját és a masszázs különleges élményét vegyíti ez az exkluzív terápia fűtött mozaik ágyon fekve 15 percben


Különleges fürdők – ár, árlista, árak

Méz fürdő ár

Kókusz fürdő ár

Zöld tea fürdő ár

Rizs fürdő ár

Virágfürdő ár

Kleopátra fürdő ár

Borfürdő ár


Tradicionális török fürdetés a bőr megújulásáért

A török fürdőkultúra részeként ismerjük a szappanhabos csutakolást, mely a középkori török fürdők szertartása volt egykoron.

Rendkívüli frissítő hatással bír a fűtött mozaik ágyon végzett kezelés, amit bőséges természetes növényi szappanhab, fából és tengeri fűből készült kiegészítők, valamint a dézsából váltott hőmérsékletű vizes leöntés tesz teljessé.

Frissüljön fel!


Tradicionális török fürdetés a bőr megújulásáért – ár, árlista, árak

Török fürdetés ár


Szépségápolás


Kozmetika


Payot arc és dekoltázs kezelés

1927-ben Párizs szívében nyitotta meg kapuit a PAYOT INTÉZET.Alapítója Dr. Nadja Gregoria Payot orosz származásu gyógyszerésznő kinek a szépségápolás alaplépéseit úgymint tisztítás - tonizálás - ápolás tulajdonítják. A gépek nélküli 42 lépésből álló a táncból eredő mozdulatsor, és a teljesen hypoallergén természetes összetevőkből készült termékek tették a világ egyik legigényesebb professzionális kozmetikai rendszerévé. Fontos, hogy a készítmények nem okoznak bőrirritációt és a fejlesztések során állatkísérleteket sem végeztek!

Payot mélyhidratáló arckezelés

A csodálatos jojoba és szezámolajak lágyító, a szója és búza proteinek hidratáló és feszesítő hatását felhasználó arckezelés. Egy egész óra, hogy arcbőre újra bársonyos és hidratált legyen!

Payot tisztító arckezelés

A vegyes és zsírosodásra hajlamos bőr ápolására szolgáló egy órás kezelés. Tisztító maszkkal és aktív növényi kivonatokkal állítjuk vissza bőrműködésének egyensúlyát!

Payot expressz feszesítő kezelés kollagén levéllel

Ha kevés az ideje, de látványos eredményt szeretne elérni ,válassza ezt a kezelést! Mindössze 30 perc alatt gyönyörűen feszesíti és feltölti az arcbőrt! A - B - C vitaminok, tengeri alga, mangó, vadmogyoró és a zsenge narancsfa- virág kivonata garantálja a sikert.

Payot regeneráló kezelés anti-age maszkkal

Az érett igényes bőr ápolására szolgáló kezelés. Igen magas koncentrációban tartalmaz eszenciális zsírsavakat, melyek segítségével a kollagén rostok újraépűlnek és a sejtmegújulás folyamata felgyorsul. A kezelés csúcspontja az algakivonatokban és feszesítő komplexekben gazdag maszk. 75 perc tökéletes kényesztetés amelynek hatása önmagáért beszél!

Ránctalanító maszkok az arc speciális területeire


Payot arc és dekoltázs kezelés – ár, árlista, árak

Mélyhidratáló arckezelés ár

Mélyhidratáló arckezelés tisztítással ár

Tisztító arckezelés ár

Mélytisztító arckezelés ár

Arc és Dekoltázs masszázs ár

Express feszesítő kezelés kollagén levéllel ár

Regeneráló kezelés ANTI-AGE maszkkal ár

Plusz tisztítás ár

RÁNCTALANÍTÓ MASZKOK AZ ARC SPECIÁLIS TERÜLETEIRE

Masque Jeunesse Yeux – szemkörnyékre ár

Masque Jeunesse Lévre –szájkörnyékre ár


Guinot arc és dekoltázs kezelések

Hydradermie – Élvezet és hatékonyság a szépségápolásban

A Hydradermie egy kivételes, egyedülálló kezelés: a mindössze egy órás kezelés után a bőr ismét hidratált, friss és ragyogó lesz. A kezelés sajátossága, hogy optimálissá teszi a bőr befogadóképességét a maximális hatékonyság érdekében.
A Hydradermie gép, görgős és gömbelektródái, valamint a gyenge mikro áram elősegíti a Hydradermie kezelés során használt anyagok mélyebbre jutását és fokozzák azok hatását, míg az ózon megtisztítja a pórusokat, a hosszantartó manuális masszázs pedig pihenteti az arcot.
A klasszikus bőrtisztítást maga mögött hagyva, a Hydradermie mélytisztító, revitalizáló, hidratáló és nyugtató hatást fejt ki. A személyre szabott kezelés alatt a kozmetikus mindvégig a vendég mellett van és a 7 speciális programmal minden bőrproblémát orvosol.
Az ionizáció a kezelést még aktívabbá teszi.
A HYDRADERMIE egy különleges GUINOT kezelés. Kevesebb, mint egy órán belül bőre tökéletesen újnak látszik. A havi fenntartó kezelésekkel bőre tisztább, egészségesebb és ragyogóan gyönyörűbb lesz egész éven át. Bőrtípusának és szépségápolási szükségleteknek megfelelően öt különböző kezelés közül választhat. A HYDRADERMIE kezeléseket kizárólag gyakorlott, speciálisan képzett kozmetikusok végzik. Akár New Yorkban, Londonban, Hongkongban, Sydneyben, Torontóban, Madridban vagy Rómában látogat el egy GUINOT szalonba, biztos lehet benne, hogy a HYDRADERMIE kezelés meg fog felelni az elvárt kívánalmaknak.
A bőre már a kezelés végeztével gyönyörűbb lesz
Az arca láthatóan kipihentté, nyugodttá válik és "jól fogja érezni magát a bőrében". A kozmetikusa által ajánlott HYDRADERMIE programot követően észre fogja venni a bőrén a kezelés előnyös hatásait. A javasolt három alkalmas kúrával, vagy a havi fenntartó kezelésekkel a HYDRADERMIE a leghatásosabb mélytisztító kezelés bőre számára. Havi kezelésekkel bőre tisztábbá, simábbá és fiatalosabbá válik - ami egy olyan titok, amelyet a világon számos, magas elvárású nő és kozmetikus fedezett fel közösen a GUINOT-val.

Ionizáció

A gyengéd elektromos terápia és a görgők finom masszázsmozdulatai elősegítik a növényi alapanyagú hatóanyagok behatolását a bőr mélyebb rétegeibe, mélyen tisztítva azt és felfedve belső szépségét.

Oxigén kezelés

Ezt követően a magas frekvencia oxigénnel és energiával tölti fel a sejteket, mindemellett antibakteriális hatása van.

Feszesítő masszázs

A személyre szabott maszk és a nyugtató masszázs élettel telivé varázsolja a bőrt, így az arc kiegyensúlyozottá, egészségessé és ragyogóvá válik.

Hydradermie plussz

A luxus 3 zónás Hydradermie kezelés extra szérumokkal, melyek életre keltik az érett bőrt és csökkentik az öregedés jeleit. Fokuszál a szem, nyak és dekoltázs környékére, kényeztető és nyomópontos szemmasszázzsal színesítve.

Hydradermie Lift

A Hydradermie Lift speciális izomstimuláló funkcióval is el van látva, így fokozni lehet az arcizmok tónusát is!

Amely megfiatalítja az arcvonásokat

A korszerű feszesítő kezelés
Az idő múlása és a kimerültség miatt az arc vonalai keményebbé, kevésbé kifinomultabbá válnak és az öregedés jelei megjelennek az arcbőrön. Egészen mostanáig a feszesítő kezelések kizárólag a bőr felépítésén dolgoztak, helyreállítva a hám szerkezetét és erősítve az irharéteget. A HYDRADERMIE LIFT ehhez képest egy forradalmi fiatalító kezelés, amely stimulálja az arc izmait, új tónust és feszesebb arcvonásokat adva neki.
A feszesítő kezelés látható jelei már az első alkalom után megmutatkoznak A HYDRADERMIE LIFT egy olyan kezelés, amely felfrissíti a bőrt és mélyen megdolgoztatja az arc izmait. Az izmok így visszanyerik tónusukat, feszességüket, a sejtaktivitás felerősödik és ezek hatására az arc vonalai megemelkednek. A HYDRADERMIE LIFT kezelés hasonlít egy gyengéd testépítéshez azáltal, hogy megmozgatja az arc izmait, megemeli az arcvonásokat, így az arcnak fiatalos megjelenést kölcsönöz. A kezelés végeztével az arca simábbnak és feszesebbnek fog látszani. Próbálja ki a tükör tesztet és látni fogja a különbséget! A három alkalommal megismételt HYDRADERMIE LIFT kezelési kúrát követően az arc láthatóan fiatalabbá válik…injekciók nélkül!

Méregtelenítés

A kozmetikus gömb elektródákkal végzett gyakorlott simító mozdulatai által az arcon a bőr feszültsége láthatóan enyhülni kezd, a vérkeringés megélénkül és a méreganyagok eltávoznak.

Izomstimulálás

E folyamat során az izmok gyengéd tornáztatásával azok visszanyerik tónusukat és az arc vonalai kisimulnak.

Modelling masszázs

A kozmetikus modelling masszázzsal egészíti ki a kezelést, amely táplálja, revitalizálja, erősíti és feszessé teszi a bőrt.

Hydradermie Lift Yeux amely megfiatalítja a szem környékét

A fiatalos szemkörnyékért kozmetikusa hatásos, de gyengéd megoldást ajánl.
A HYDRADERMIE LIFT YEUX kezeléssel specifikusan a szemkörnyéki izmokat dolgoztathatjuk meg új tónust és feszességet adva nekik. Már az első alkalom után az apróbb ráncok eltűnnek, a szarkalábak kisimulnak és a szem fiatalosan ragyogóvá válik.

Hydradermie Yeux

Szemkörnyék ápolása, hidratálása, szemkörnyéki ráncokra speciális hatóanyagok bőrbe juttatása.

Beaute Neuve

A Beauté Neuve kezelés segítségével a gyümölcssavak és gyümölcs enzimek együttes hatására a bőr 45 perc alatt szebb és simább lesz, megtisztul az elhalt sejtektől és különböző szennyeződésektől.
Első lépésként a főleg almából, szőlőből és citrus-ból származó gyümölcssavak az elhalt sejtek közé jutnak, és gyengéden elválasztják azokat egymástól, így a bőr felső rétegei lehámlanak.
Ezután az ananász- és papaya-kivonatok enzimatikus tulajdonságaival, valamint a sejtek közötti kapcsolat megszüntetésével fejtik ki hámlasztó hatásukat.
Négy fontos lépés a fiatalabb bőrhöz: hámlasztás az "új" bőr létrehozásához; semlegesítés; mélyreható masszázs; a szépség felfedezése szérummaszk alkalmazásával.

Öregedés-gátló sejtmegújulás, fiatalos ragyogás, Anti-pigmentáció

A fáradtság, a stressz vagy az elmúló évek hatására a bőr rugalmassága és ragyogása csökken, a bőrön pigmentfoltok jelenhetnek meg. A hámréteg vízhiányos sejtekkel lesz "körülzárva", a sejtmegújulás lelassul és az arcszín fakóvá válik. Már egy kezelés visszaállítja a ragyogó arcszínt, míg egy három alkalmas kezelés elhalványítja a pigment foltokat, világosítja a bőrt, eltávolítja a felesleges sejteket, így bőre újra lélegezhet. A sejtmegújulás felgyorsul és az arcbőr fiatalossá, ragyogóbbá válik.

A kétfázisú radírozás

Az új bőr, amely gyönyörűen ragyog
A hámréteg megközelítőleg 30 sejtrétegből áll. A felszíni rétegek az idő múlásával kiszáradnak, ezáltal az arcszín elveszítheti ragyogását. Egy "radírozó" kezeléssel a fakó bőrsejteket gyengéden el lehet távolítani, így felfedve az egészséges, új sejteket.
Első fázisként a PEEL'IN zselében található gyümölcssavak behatolnak az elhalt hámsejtek közé és elválasztják azokat az élő sejtektől, a második fázis során pedig a PEEL'OUT hab gyengéden eltávolítja azokat. A kezelés befejezéseként a tiszta C vitamint tartalmazó CLARIMASQUE regenerálja az elasztikus rostokat és halványítja a pigment foltokat, ezáltal a bőrt ragyogóvá varázsolja.

Peel'In - Peel'Out

A gyümölcssavakat tartalmazó PEEL'IN zselé eltávolítja az elhalt hámsejteket az élő sejtektől és a PEEL'OUT hab az elhalt hámsejteket eltávolítva, felfedve így az egészséges, új bőrt.

Dermanove

A DERMANOVE sejtregeneráló szérum mélyen felszívódik az arcon és nyakon.

Clarimasque

A tiszta C-vitamin halványítja és eltűnteti a bőr pigmentációit.

Liftosome

Ráncfeltöltés és feszesítés

Az új LIFTOSOME kezelés minden eddigieknél jobban kisimítja a felhámot és újratömöríti a bőrt három lépésben. A sejtfunkciók fokozására és a rugalmasság helyreállítására a bőr letisztítása vagy egy nagyon enyhe hámlasztás után a kozmetikus gyengéden a bőrbe masszírozza a Pro-Collagen-t, az Alaria esculenta ehető tengeri alga ásványi anyagokban gazdag kivonatát és C vitamint tartalmazó Koncentrátumot.
Ezután a kozmetikus egy olyan hőhatású "modelling- lifting" gipszmaszkot tesz fel, amely melegítő hatásával a bőr mélyebb rétegeibe juttatja és szétterjeszti a Koncentrátum hatóanyagait.
Ezt a lépést az arc- és nyaktájéki relaxáló masszázs követi, amelyhez speciális, botox hatású biopeptidekben és A vitaminban gazdag feszesítő Szérumot használunk.
A már jól ismert "előtte/ utána" hatás most sem marad el: a 45 perces kezelés után a apróbb ráncok kisimulnak az arckontúr határozottabb, az arcbőr fiatalabb lesz.

Feszesítő, ragyogást fokozó kezelés

Azonnali lifting és feszesítő maszk C-vitamin koncentrátummal
A LIFTOSOME -ot specifikusan az érett bőr problémáinak kezelésére fejlesztették ki. A termál maszk alatt az arc vonalai kisimulnak
és a maszkot tartalmazó narancs (C-vitamin) és ginzeng koncentrátumok energiái "szétáradnak". Ezek az aktív hatóanyagok
a melegítő hatással kombinálva új energiával töltik fel a bőrt, helyreállítják rugalmasságát és regenerálják az új sejteket.
A kezelés végén a tükörbe pillantva azonnal láthatja, hogy bőre csodálatosan kisimult és a fáradtság jelei eltűntek – bőre visszanyerte fiatalos megjelenését. A LIFTOSOME kezelés két alkalmas kúraként, vagy a HYDRADERMIE és BEAUTÉ NEUVE kezelésekkel kombinálva javasolt.
Egy fiatalosabb arcbőr
A bőrön megmutatkozik a fáradtság. Kevesebb, mint egy órán belül a LIFTOSOME kezelés visszaadja bőre frissességét és fiatalosabbá varázsolja azt. Kozmetikusa elkészíti a narancs kivonatot és C vitamint tartalmazó termál maszkot, amely bőrét új energiával tölti fel. A kezelés alatt a maszk helyreállítja arcvonásait és a tükörbe nézve elégedettséggel tölti majd el, hogy arca új ragyogásban tündököl, nyugodtnak és fiatalosabbnak látszik.

C-Vitaminban gazdag szérum

A kozmetikus finom ütögető mozdulatokkal az arcon segíti a narancs és ginzeng kivonatot tartalmazó, vitaminban gazdag szérumot behatolni a bőr mély rétegeibe. Ezek az aktív hatóanyagok élettel telivé varázsolják a fáradt bőrt.

A hőhatású arcmaszk

A melegítő maszk hatására az aktív hatóanyagok szétszóródnak és behatolnak a bőrbe. Pár perc után a maszk megszilárdul, amelynek hatására az arc vonalai kisimulnak és izmai megnyugszanak.

Masszázs kitinnel

A kezelés egy kitin géllel végzett masszázzsal fejeződik be, amely életre kelti a bőr elasztikus rostjait.

Aromatic arckezelés

A növények minden ereje a bőr megszépítésének szolgálatában

Az aktív elemekben rendkívül gazdag növények az energizáló illóolajok kifogyhatatlan forrásai. Kellemes illatuk, selymesítő hatásuk bámulatos eredményeket mutatnak a bőrápolásban. Mivel minden bőrtípusnak más és más az igénye, ezért 18 féle növényi kivonat és öt illóolaj koncentrátum áll a kozmetikus rendelkezésére, hogy azok nagyszámú kombinációjával kezelhesse a különböző bőrtípusokat.
A természet esszenciája újjáépíti a bőrt
A természet olyan gyógynövényeket teremtett, amelyek már több mint tízezer éve gyógyítják az embereket. A GUINOT a természetből kiválogatta azokat a növényi koncentrátumokat és esszenciális olajokat, amelyek a bőrt gyönyörűbbé, és ragyogóbbá varázsolják ebben a személyre szabott kezelésben. Az aromaterápiás kezelés egy nyomópontos technikán alapuló, nyugtató arcmasszázzsal fejeződik be.
Még gyönyörűbb bőr esszenciális olajokkal és nyomópontos masszázzsal
A kezelő szobába érve az esszenciális olajok varázslatos illata egy csodálatos szépségápolási utazásra csábítja el. Bevezetésként a nyugalomba és a tökéletesség érzésébe ez az egyedülálló metódus kombinálja az esszenciális olajok előnyeit a nyomópontos masszázs technikájával. Relaxálódjon és adja át magát kozmetikusa szakértő kezeinek, aki a kezelést a bőrtípusának megfelelő, személyre szabott lehúzható maszkkal egészíti ki.
Az AROMATIC javasolt akár egy egyszeri "energiabombának" vagy akár három alkalmas kúraként is.

A nyomópontos masszázs

A kozmetikus a nyomópontokra fókuszál, a légzéssel megegyező ritmusban, amely megnyugtatja az arcvonalakat és enyhíti a feszültséget.

Az esszenciális olajok energiája

A kozmetikus szakértő kezei alatt az esszenciális olajok varázslatos illatok kíséretében fejtik ki jótékony hatásukat.

Személyre szabott maszk növényi koncentrátumokkal

AZ Ön GUINOT szépségápolási szakértője megfontoltan válogatja ki a megfelelő növényi koncentrátumokat és keveri ki a frissítő, lehúzható maszkkal, így biztosítva a személyre szabott eredményeket.


Guinot arc és dekoltázs kezelések – ár, árlista, árak

Hydradermie ár

Tisztítással ár

Hydradermie Plussz ár

Hydradermie Yeux ár

Hydradermie Lift ár

Hydradermie Lift Yeux ár

Aromatic Arckezelés ár

Liftosome ár

Beauté Neuve ár


Erno Laszlo – Teljes luxus az arcápolásban

A teljes luxus

Ma már filmsztárok, szépségkirálynők és világhírü modellek használják bőrük szépségének megőrzésére az egykoron magyarországról kivándorolt bőrgyógyász, Erno Laszlo nevével fémjelzett termékeket. A tökéletes luxus élményét adó komplex kezelések a megszokottól eltérő módon épülnek fel. Nem csupán a bőrtípust és az életkort, hanem a napszakot is figyelembe vevő extravagancia!
Legyen ÖN is SZTÁR!

Fiatalság Titka Bőrmegújító Arckezelés

Különösen ajánlott a stressz, a dehidratáció tünetei és az idő múlásának jelei ellen! Feszesíti, puhítja és táplálja a bőrt.

Tengeri Iszapos Arckezelés

A normál és túlműködésre hajlamos bőrre ,valamint azoknak, akiknek fekete-, fehérfejű komedóik, illetve eltömődött pórusaik vannak. Tisztít, simít, javítja a bőr szerkezetét.

Hydra-Therapy Mélyhidratáló Arckezelés

Minden bőrtípusra, valamint azoknak, akiknek napozás vagy repülőn történő utazás után dehidratált a bőrük. Frissít, hűsít, hidratál.


Erno Laszlo – ár, árlista, árak

Fiatalság Titka Bőrmegújító Arckezelés ár

Tengeri Iszapos Arckezelés ár

Hydra-Therapy Mélyhidratáló Arckezelés ár


Kiegészítő szolgáltatások – Utolsó simítások a szépségápolásban

Néhány apró trükkel vonzóbbá varázsolhatjuk magunkat!
Kiegészítő szolgáltatásaink azért születtek, hogy Ön teljes égésznek érezhesse magát bőrében!
Az ISIS day spa Budapest lehetőséget kíván nyújtani minderre.
A szolgáltatások listája az árak alatt található.
Smink kínálatunkról a recepción kérhet felvilágosítást


Kiegészítő szolgáltatások – ár, árlista, árak

Lábszár gyanta ár

Teljes láb gyanta ár

Kar gyanta ár

Hónalj gyanta ár

Bikini gyanta ár

Intim gyanta ár

Fazon gyanta ár

Szemöldök gyanta ár

Ajak gyanta ár

Áll gyanta ár

Hát gyanta ár

Mellkas gyanta ár

Szempilla festés ár

Szemöldök festés és szedés ár


Kéz és lábápolás – Kényeztető és szépítő manikűr és pedikűr kezelések

A kéz érintése ajándék, ha a szeretet inspirálta azt! Kezünk ápoltsága a magunk felé gyakorolt figyelem jele. Miért ne éljünk ezzel a nagyszerű lehetőséggel? Több különlegesség közül is választhat kínálatunkból

A japán császári palota titkos kezelését hoztuk el Önöknek! A teljesen naturális méhviaszt használjuk, mely visszaadja a körmök természet adta szépségét és fényet. A vékony és töredező körmök kitűnő ápolója kézen és lábon egyaránt.

Aromaterápiás lábápolás:

Naponta több ezer lépést teszünk mégis mostohán bánunk lábunkkal. A könnyed lépések hozzá járulhatnak mindennapjaink apró örömeihez! Üdítse fel megfáradt lábait komplex lábápoló kezeléseink valamelyikével, amely legalkalmasabb az Ön számára!

Extravagáns luxus ápoló kezelés! A Himalájából származó kristálysó, jojoba luxusolaj, borsmenta és eukaliptusz illóolajak, lótuszkivonat, vagy Shea és Cupuacu vaj csak néhány a titokzatos összetevőkből. Kihagyhatatlan!


Kéz és lábápolás – ár, árlista, árak

Normál manikűr ár

Normál pedikűr ár

Japán Manikűr ár

Japán Pedikűr ár

Lakkozás ár

Aromaterápiás lábápolás ár

Aromaterápiás kézápolás ár


Csodák – Összetett kezelések a harmónia jegyében


Hölgyek – SPA csomagok Hölgyek részére

Hammam

A tradicionális török fürdőkultúrán alapuló kezelés, mely csodálatosan ötvözi a külső megtisztulást a belső energiák felszabadításával. A Hammam a középkorban a társadalmi élet és a rituális tisztálkodás színhelyéül is szolgált. A közel 100%-os páratartalmú gőzfürdő a meleg-hideg vizes váltófürdő, a szappanhabos csutakolás és masszázs jelentős keringésfokozó, frissítő, izomlazító és energizáló hatása párosul a bőr mély megtisztulásával.

Mézédes álom

A tibeti és az orosz ősi népi tradíciókból újratanult természetes kezelés. Képzelje el, ahogy a mézes kádfürdőt követően bio joghurt, propolisz és méz alapú pakolást kap bőre, majd mézes masszázzsal kényeztetik testét és lelkét. A kezelés hatásaként méreganyagok távoznak szervezetéből, bőre megtisztul és feltöltődik a szorgos méhek gyümölcséből.

Csokivarázs

A Maja indiánok fantasztikus kultúrájának alapjait sokan a kakaó felszabadító, örömet adó hatásának tulajdonítják. Merüljön el a kakaó illatú álomfürdőben, tisztuljon cukorban, pihenjen csokiba burkolva és élvezze a kakaóvajas masszázst. Bizonyítottan antioxidáns hatású, gátolja a sejtkárosodást, lassítja az öregedést, magas endorfin tartalma vidámságot hozó! A narancsbőr elváltozást is nagyszerűen kezeli!

Tahiti kókuszos káprázat

Ki ne álmodozott volna már valószínűtlenül kéken ringatózó óceánról, fehér homokról, és kókuszpálmákról? Míg valóra váltja álmát, mi addig is ízelítőt adunk belőle. Fürödjön kókusztejben, hagyja, hogy testét kókusszal fedjük be, és szárnyaljon tovább a kókuszolajos testmasszázs alatt. Miközben ellazul, felfrissül, tisztának és szabadnak érzi magát.

Jáva Királynője

Eme ősi rituálé titka évszázadokon át rejtve maradt, csupán a fényűző palota falai között a menyegzőjére készülő Uralkodónő privilégiuma volt. Ezt a szertartást ismerheti meg most Ön is általunk! Lelkét kiegyensúlyozottá, bőrét tisztává, fénylővé s lággyá varázsolja. Testét jázminolajos masszázzsal kényeztetjük, majd egy különleges fűszeres testradírt és frissítő pakolást követően fürödjön virágsziromban, és őrizze bőrén a jázmin testápoló selyem érzetét!

Magyar virtus

A hegyvidék mikroklímája, a vulkanikus eredetű földjének különleges összetétele, a szakértő kezek gondoskodása, a nap éltető ereje és a borász szeretete teremtette Hungarikummá a Tokaji bort. A boros fürdőt és testpakolást követően rövid pihenő után szőlőmagolajos-boros masszázzsal zárjuk e különleges terápiát. A fény energiáját, a szőlő és a bor összes ásványi anyagát és nyomelemét juttatja a bőrébe. Fájdalomcsillapító hatású, könnyűvé és üdévé tesz.

ZEN Zöld

A japán hagyományok egyik alappillére a teakultúra. Zöld teáik a világ minden részére eljutnak. Ez alkalommal egy igazán zöld kezelésben lehet része, melynek rendkívüli antioxidáns hatása fiatalít, vitalizál, méregtelenít és erősít. A relaxáló fürdőt bőrlágyító tápláló, puhító hatású japán rizs testpakolás és testradír követ, majd lazító ZEN SHIATSU masszázs következik. Zárásként a japán konyhaművészetből méltán világhírű SUSHI-t kínáljuk Önnek, (vagy valamely salátát) válasszon a recepción található étlapunkból!

India lelke

A védák tudománya évezredekre nyúlik vissza, mely magába foglalja az ayurvédikus kezelések tudományát is. A kezeléssorozat célja, a szellem, a lélek és a test harmóniájának megteremtése. A testtípusok szerint kategorizált fürdőt, fűszeres-magvas testradír és meleg olajos masszázs követ, melynek csúcspontjaként a homlokra bőséges mennyiségű meleg olajat csurgatunk. Lásson bele a láthatatlanba!

Örömteli teher

Az áldott állapot tizenkettedik hetétől ajánljuk a kifejezetten kismamák számára összeállított csomagot, amely masszázsból, kozmetikai arckezelésből, kéz és lábápolásból áll. Két és fél órás felüdülés mamának és babának!


Hölgyek – ár, árlista, árak

Hammam ár

Mézédes álom ár

Csokivarázs ár

Tahiti kókuszos káprázat ár

Jáva Királynője ár

Magyar virtus ár

ZEN zöld ár

India lelke ár

Örömteli teher ár


Urak – SPA csomagok Urak részére

Hammam

A tradicionális török fürdőkultúrán alapuló kezelés, mely csodálatosan ötvözi a külső megtisztulást a belső energiák felszabadításával. A Hammam a középkorban a társadalmi élet és a rituális tisztálkodás színhelyéül is szolgált. A közel 100%-os páratartalmú gőzfürdő a meleg-hideg vizes váltófürdő, a szappanhabos csutakolás és masszázs jelentős keringésfokozó, frissítő, izomlazító és energizáló hatása párosul a bőr mély megtisztulásával.

Mézédes álom

A tibeti és az orosz ősi népi tradíciókból újratanult természetes kezelés. Képzelje el, ahogy a mézes kádfürdőt követően bio joghurt, propolisz és méz alapú pakolást kap bőre, majd mézes masszázzsal kényeztetik testét és lelkét. A kezelés hatásaként méreganyagok távoznak szervezetéből, bőre megtisztul és feltöltődik a szorgos méhek gyümölcséből.

Csokivarázs

A Maja indiánok fantasztikus kultúrájának alapjait sokan a kakaó felszabadító, örömet adó hatásának tulajdonítják. Merüljön el a kakaó illatú álomfürdőben, tisztuljon cukorban, pihenjen csokiba burkolva és élvezze a kakaóvajas masszázst. Bizonyítottan antioxidáns hatású, gátolja a sejtkárosodást, lassítja az öregedést, magas endorfin tartalma vidámságot hozó! A narancsbőr elváltozást is nagyszerűen kezeli!

Tahiti kókuszos káprázat

Ki ne álmodozott volna már valószínűtlenül kéken ringatózó óceánról, fehér homokról, és kókuszpálmákról? Míg valóra váltja álmát, mi addig is ízelítőt adunk belőle. Fürödjön kókusztejben, hagyja, hogy testét kókusszal fedjük be, és szárnyaljon tovább a kókuszolajos testmasszázs alatt. Miközben ellazul, felfrissül, tisztának és szabadnak érzi magát.

A férfi ereje

Az elmúlt évszázadok jávai ceremóniája a szunnyadó férfierő újra teremtésének szertartása. A férfiasan karakteres fűszerekkel készült energizáló és melegítő hatású pakolás és bőrradír után, esőerdő zuhany és erőteljes, izomlazító mélyszöveti masszázs teszi teljessé a kezelés sorozatot.

Magyar virtus

A hegyvidék mikroklímája, a vulkanikus eredetű földjének különleges összetétele, a szakértő kezek gondoskodása, a nap éltető ereje és a borász szeretete teremtette Hungarikummá a Tokaji bort. A boros fürdőt és testpakolást követően rövid pihenő után szőlőmagolajos-boros masszázzsal zárjuk e különleges terápiát. A fény energiáját, a szőlő és a bor összes ásványi anyagát és nyomelemét juttatja a bőrébe. Fájdalomcsillapító hatású, könnyűvé és üdévé tesz.

ZEN Zöld

A japán hagyományok egyik alappillére a teakultúra. Zöld teáik a világ minden részére eljutnak. Ez alkalommal egy igazán zöld kezelésben lehet része, melynek rendkívüli antioxidáns hatása fiatalít, vitalizál, méregtelenít és erősít. A relaxáló fürdőt bőrlágyító tápláló, puhító hatású japán rizs testpakolás és testradír követ, majd lazító ZEN SHIATSU masszázs következik. Zárásként a japán konyhaművészetből méltán világhírű SUSHI-t kínáljuk Önnek, (vagy valamely salátát) válasszon a recepción található étlapunkból!

India lelke

A védák tudománya évezredekre nyúlik vissza, mely magába foglalja az ayurvédikus kezelések tudományát is. A kezeléssorozat célja, a szellem, a lélek és a test harmóniájának megteremtése. A testtípusok szerint kategorizált fürdőt, fűszeres-magvas testradír és meleg olajos masszázs követ, melynek csúcspontjaként a homlokra bőséges mennyiségű meleg olajat csurgatunk. Lásson bele a láthatatlanba!


Urak – ár, árlista, árak

Hammam ár

Mézédes álom ár

Csokivarázs ár

Tahiti kókuszos káprázat ár

A férfi ereje ára

Magyar virtus ár

ZEN zöld ár

India lelke ár


Párok – Páros kezelés szerelmeseknek

Álompár

Közös fürdőzés és masszázs élményével várjuk Önöket romantikus környezetben!
Az év bármely napján kifejezheti szeretetét- szerelmét, és maradandó élményt nyújthat kedvesének!
Az Olajos, Mézes és Bor alapú fürdőinket akár pezsgőfürdő formájában is igényelhetik. Hagyományos kádban Virág, Kleopátra , Rizs, Zöld tea, Kókuszos, vagy Tejes-tejszínes fürdők közül választhatnak!

Álompár kezelésünkben háromnegyed órás aromaterápiás relaxáló, svéd, vagy a mélyszöveti masszázst, és húsz perces fürdőt kínálunk.

Álompár extra kezelésünkben a fürdő idejét megduplázhatja, vagy a masszázs időtartamát lehet egy órára növelni!

Álompár luxus kezelésünk, fél órás választható fürdőt, valamint egy és negyed órás Navajo Lávaköves masszázst tartalmaz!

Fürdőinkhez egy-egy pohár pezsgőt kínálunk!

Élje át együtt kedvesével ezt a nem minden napi élményt!


Párok – ár, álista, árak:

Álompár ár

Álompár extra ár

Álompár luxus ár


Escape – Testi, szellemi felfrissülés egy szempillantás alatt

A vezetők mókuskerekéből való menekülés!
45 perces masszázsa mellé választhat egyet kádfürdőink közül, valamint egy kézápolást. Lazuljon el, hogy újra a csúcson lehessen!


Escape – ár, árlista, árak

Escape ár