Guinot Aromatic Arckezelés

Guinot Aromatic Arckezelés

50’perces=13.900 Ft

A növények minden ereje a bőr megszépítésének szolgálatában. Az aktív elemekben rendkívül gazdag növények az energizáló illóolajok kifogyhatatlan forrásai. Kellemes illatuk, selymesítő hatásuk bámulatos eredményeket mutatnak a bőrápolásban. Mivel minden bőrtípusnak más és más az igénye, ezért 18 féle növényi kivonat és öt illóolaj koncentrátum áll a kozmetikus rendelkezésére, hogy azok nagyszámú kombinációjával kezelhesse a különböző bőrtípusokat.

A természet esszenciája újjáépíti a bőrt.

A természet olyan gyógynövényeket teremtett, amelyek már több mint tízezer éve gyógyítják az embereket. A GUINOT a természetből kiválogatta azokat a növényi koncentrátumokat és esszenciális olajokat, amelyek a bőrt gyönyörűbbé, és ragyogóbbá varázsolják ebben a személyre szabott kezelésben. Az aromaterápiás kezelés egy nyomópontos technikán alapuló, nyugtató arcmasszázzsal fejeződik be.

Még gyönyörűbb bőr esszenciális olajokkal és nyomópontos masszázzsal.

Relaxálódjon, és adja át magát kozmetikusa szakértő kezeinek, aki a kezelést a bőrtípusának megfelelő, személyre szabott lehúzható maszkkal egészíti ki.

Az új Aromatic Arc Maszk öt anti-ageing növény kivonatában gazdag, amely személyre szabott megoldást nyújt a vendége szépségápolási céljaira.

Hatóanyagai és hatásai

Füge: tündöklővé teszi az arcszínt a gyenge radírozó hatásának köszönhetően; Zöld tea: segít küzdeni a bőr öregedése ellen, azáltal, hogy megvédi a szabad gyököktől; Passion Virág kivonat: tökéletes sejtregeneráló hatással bír; Aloe Vera: erőteljes hidratáló tulajdonsággal rendelkezik; Esszenciális Olajok: tisztító hatással bírnak.

Az esszenciális olajokkal végzett Aromatic Masszázs serkenti a vérkeringést, és ez által azonnali egészséges bőrszínt eredményez. Az értékes növényi kivonatokkal dúsított Aromatic Arcmaszk felfedi bőrének természetes ragyogását.

Fedezze fel az új Aromatic Arckezelést és merüljön el a legjobb Aromaterápiában…