Beauté Neuve

Beauté Neuve

50’perces=14.900 Ft

Hámlasztó hatás a megújult bőrért

A Beauté Neuve kezelés segítségével a gyümölcssavak és gyümölcs enzimek együttes hatására a bőr 50 perc alatt szebb és simább lesz, megtisztul az elhalt sejtektől és különböző szennyeződésektől.

Első lépésként, főleg az almából, szőlőből és citrusból származó gyümölcssavak az elhalt sejtek közé jutnak, és gyengéden elválasztják azokat egymástól, így a bőr felső rétegei lehámlanak.

Ezután az ananász- és papaya-kivonatok enzimatikus tulajdonságaival, valamint a sejtek közötti kapcsolat megszüntetésével fejtik ki hámlasztó hatásukat.

Négy fontos lépés a fiatalabb bőrhöz: hámlasztás az „új” bőr létrehozásához; semlegesítés; mélyreható masszázs; a szépség felfedezése szérummaszk alkalmazásával.

Öregedés gátló sejtmegújulás, fiatalos ragyogás, Anti-pigmentáció.

A fáradtság, a stressz vagy az elmúló évek hatására a bőr rugalmassága és ragyogása csökken, a bőrön pigmentfoltok jelenhetnek meg. A hámréteg vízhiányos sejtekkel lesz „körülzárva”, a sejtmegújulás lelassul és az arcszín fakóvá válik. Már egy kezelés visszaállítja a ragyogó arcszínt, míg egy három alkalmas kezelés elhalványítja a pigment foltokat, világosítja a bőrt, eltávolítja a felesleges sejteket, így bőre újra lélegezhet. A sejtmegújulás felgyorsul és az arcbőr fiatalossá, ragyogóbbá válik.

A kétfázisú radírozás

Az új bőr, amely gyönyörűen ragyog

A hámréteg megközelítőleg 30 sejtrétegből áll. A felszíni rétegek az idő múlásával kiszáradnak, ezáltal az arcszín elveszítheti ragyogását. Egy “radírozó” kezeléssel a fakó bőrsejteket gyengéden el lehet távolítani, így felfedve az egészséges, új sejteket.

Első fázisként a PEEL’IN zselében található gyümölcssavak behatolnak az elhalt hámsejtek közé és elválasztják azokat az élő sejtektől, a második fázis során pedig a PEEL’OUT hab gyengéden eltávolítja azokat. A kezelés befejezéseként a tiszta C-vitamint tartalmazó CLARIMASQUE regenerálja az elasztikus rostokat és halványítja a pigment foltokat, ezáltal a bőrt ragyogóvá varázsolja.

PEEL’IN – PEEL’OUT

A gyümölcssavakat tartalmazó PEEL’IN és PEEL’OUT zselé és hab az elhalt hámsejteket eltávolítja, felfedi az egészséges, új bőrt.

DERMANOVE

A DERMANOVE sejtregeneráló szérum mélyen felszívódik az arcon és nyakon.